A Budapest JA játékosai több korosztályos válogatottba is meghívót kaptak

by | 2021. Dec, 14. | Hírek, Mérkőzések

Kedves szurkolóink, nagyszerű hírünk van: a Budapest JA játékosai több korosztályos válogatottba is meghívót kaptak, mozgalmas hétnek néznek elébe az utánpótlás válogatottaknál, soroljuk kinek hol lesz dolga:
Férfi U18 válogatott

Tegnap megkezdték a közös munkát Svasznek Bencével a Tüskecsarnokban az U18-as srácok, szerdán pedig egy nemzetközi tornára utaznak Norvégiába.
Gjövik-ben a norvégok mellett a dán és a szlovák válogatott lesz a mieink ellenfele, mindhárom csapat egy osztállyal feljebb szerepel, így bár nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak, ez a komoly kihívás mindenképpen a fejlődésüket szolgálja majd. Ravasz Csanád, Straubinger Zoltán és Weidemann Márk képviseli a BJA-t ezúttal az U18 válogatottban.

Program:

December 17., péntek, 19.00 Magyarország-Norvégia
December 18., szombat, 15.00 Magyarország-Szlovákia
December 19., vasárnap, 12.00 Magyarország-Dánia

Női U18 válogatott

A januári, győri Divízió I/A világbajnokság előtt utolsó felkészülési tornáján vesz részt a női ifjúsági csapat. Bedő Botond együttese kedden és szerdán a Kisstadionban készül, majd a keretszűkítés után, csütörtökön utazik el Katowicébe. Az Olimpiai Reménységek Versenyén az elitben szereplő cseh, az egy osztállyal lejjebb lévő lengyel és a mieinkkel egy csoportban található szlovák válogatott lesz a lányok ellenfele. Bogáti Bianka, Báhiczki-Tóth Boglárka, Balog Gréta, Chlepko Zsófia, Gábor Imelda, Koncz Boglárka, Kornyilov Anna, Márton Adél, Véghelyi Dóra, Cserjési Dorka, Horváth Maja, Imets Mercédesz, Ivády Nina, Kolozsvári Angelika, Kovács Mercédesz, Márton Luca, Milibák Gréta, Szederkényi Lilla és Szelényi Nina kapott meghívót a Budpaest JA részéről.

Program:

December 17., péntek, 15.30 Magyarország-Csehország
December 18., szombat, 19.00 Magyarország-Lengyelország
December 19., vasárnap, 12.00 Magyarország-Szlovákia

Férfi U17 válogatott

Székesfehérváron készülnek az U17-es válogatott játékosai a héten, akik két mérkőzést játszanak az U16-os csapattal, és megmérkőznek a francia valamint a lengyel korosztályos válogatottakkal is. Kiss Dániel, Jurkovics Bence, Takács Bálint, Keresztes Zsombor képviselik a Budapest Jégkorong Akadémiát ezúttal a nemzeti csapatban.

Így néz ki a program:

December 14., kedd, 15.00 Magyarország U17-Magyarország U16
December 15., szerda, 19.00 Magyarország U17-Franciaország U18
December 16., csütörtök, 18.00 Magyarország U17-Lengyelország U17
December 17., péntek, 12.00 Magyarország U17-Magyarország U16

Férfi U16 válogatott

Az U16-osok is Székesfehérváron gyakorolnak a héten. A jeges edzések mellett az egy évvel idősebbek játszanak két edzőmeccset, valamint szerdán a lengyel U18-as együttes ellen is jégre lépnek. A korosztályos csapat a december végi MODO Kupára készül. Bárdos Andor, Dobos Boldizsár és Lobenwein Bálint kapott meghívót a Budapest Jégkorong Akadémia U16-os csapatából a válogatottba.

A program a következő:

December 14., kedd, 15.00 Magyarország U17-Magyarország U16
December 15., szerda, 15.30 Magyarország-Lengyelország U18
December 17., péntek, 12.00 Magyarország U17-Magyarország U16

Sok sikert kívánunk mindenkinek, hajrá magyar válogatottak!😍🏒🥅

Fotó: Magyar Jégkorong

Hajrá Budapest JA!