BJA U16 A – UTE 5-1

by | 2022. Apr, 03. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, U16-os csapatunk hozta a szokott fantasztikus formáját, győzelemmel zárta a mai találkozót is!

Egy Marton Attila féle parádés kapusteljesítmény, valamint a csatárok és a védelem összehangolt játéka kellett ehhez az eredményhez, a kiváló csapatmunkát dicséri Dobos Boldizsár mesterhármasa is.

Már az első harmadban nagy elánnal kezdtek a mieink, Bekker Endre Botond egy kipattanót értékesített rögtön az első percben, ezt követte Kadarkúti Bálint szép és szerencsés gólja, két perccel később.

A harmadik gól emberelőnyből született, a szélről betörő Dobos Boldizsár sebészi pontossággal vágta be a rövid felsőbe, így 3-0-nál mentek pihenőre a csapatok.

A második harmadban egy gólt szerzett a BJA: 11 másodperccel a játékrész vége előtt, egy Temesi Dávid által a kék vonalról indított remek passzt tálalt Bisz Márk Patrik Dobos Boldizsárnak, aki ezúttal sem hibázott, be is lőtte a pakkot.

Az egyetlen vendég gólt a harmadik harmad elején Almás Zétény lőtte, de az eredményen Dobos Boldizsár harmadik találata változtatott, akinek Kálmán András és Bisz Márk Patrik passzából lőtt góljával állt be az 5-1-es végeredmény.

Gratulálunk az U16 A csapatnak, szép volt srácok! ❤️🏒🥅

Fotó: Ernavarhegyi_Photography

Hajrá, Budapest JA!