BJA U16A – Újpesti Jégkorong Akadémia 3-1

by | 2022. Feb, 24. | Mérkőzések

Az U16-os bajnokság ma esti mérkőzését a Budapest Jégkorong Akadémia A csapata nyerte az Újpesti Jégkorong Akadémia ellen 3-1-re.

Jászai Dávid edző a következőket mondta a csapat teljesítményéről:

” Magas színvonalú meccset vívtunk az Újpest csapatával, két kiváló kapus teljesítménnyel megfűszerezve. A végletekig kiélezett volt a mérkőzés, mindkét oldalon voltak helyzetek, a végjátékban szerencsére a magunk javára tudtuk fordítani a párharcot. Örülünk a győzelemnek, és annak, hogy így mi végeztünk első helyen ebben a csoportban.”

Kombinatív, szép hokit játszott a csapat, és bár voltak helyzeteink, az első gólra egészen 18:58-ig kellett várni, ekkor talált be Bisz Márk Patrik az újpestiek kapujába. A második játékrészben helyzetek igen, azonban újabb találat nem esett.

A vendégeknek az egyenlítés a harmadik harmad elején sikerült, de nem sokáig örülhettek, mert Bárdos Andor visszavette a vezetést egy szépen elhelyezett pakkal Szabó Rácz Albert hálójában.

Kálmán András és Horváth Bendegúz jegyezték a gólpasszokkal.

Az Újpest nem egészen két perccel a meccs vége előtt időt kért, de a végeredményt Kadarkúti Bálint állította be 59:27-nél egy újabb BJA bombával.

Szép volt srácok, gratulálunk! 😍🏒🥅

Fotó: Ernavarhegyi_Photography

Hajrá Budapest JA!