BJA U18 – Ifj. Ocskay Gábor NJA 2-4

by | 2022. Mar, 24. | Mérkőzések

Tegnap este a Tüskecsarnokban játszotta az elődöntő második mérkőzését U18-as csapatunk, melyet a vendégek nyertek 2-4-re.

A két BJA gólt Ravasz Csanád és Zsitva Gergely szerezték, Molnár Kristóf pedig a gólpasszt adta a második találathoz.

Horváth Dávid edző véleményét kérdeztem a mérkőzésről és a hogyan továbbról.

” Elődöntő párharcunkban 2-0-ra vezet a Fehérvár, ami természetesen nem kis hátrány, de ugyanúgy 3-at kell nyernünk a döntőbe kerülésért, tehát mondhatjuk hogy ugyanott vagyunk mint ahol kezdtük, csak már nincs több hibázási lehetőségünk.

Személy szerint úgy gondolom, hogy állhatna ez a párharc 1-1-re is, de sajnos a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát.

A hoki már csak ilyen, küzdenek a srácok, de ez még kevés, mert mint tudjuk, a rájátszásban sokszor 1-1 mozdulat is eldönthet egy meccset, annyira kiélezett a csata. Pénteken folytatjuk a párharcot Fehérváron. Azt mindenki tudja, hogy ahhoz, hogy onnan győztesen térhessünk haza, bizony vért kell majd izzadnunk…”

Szomorkodásra nincs sem ideje, sem oka a csapatnak, menni kell tovább! 😍

Hosszú út vezetett idáig, rengeteget fejlődtek a szezon kezdete óta, már önmagában az is szép eredmény, hogy most elődöntőznek.

Holnap este pedig adott lesz a lehetőség arra, hogy behúzzák az első győzelmet. Ti csak adjatok bele mindent amit csak tudtok srácok, mi büszkék vagyunk rátok és nagyon fogunk szurkolni nektek!

Mindent bele, U18! ❤️🏒🥅

Van a tegnapról néhány klassz fotónk, köszönjük szépen az Ernavarhegyi_Photography -nak. 😍

Hajrá, Budapest JA!