Budapest JA U21-Ifj. Ocskay Gábor NJA U21 5-3

by | 2021. Nov, 17. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, izgalmas meccsen, szép játékkal és még szebb gólokkal győztek a mieink ma este a Tüskecsarnokban! 😍

Bedő Botondot kérdeztem- persze csakis azután, hogy gratuláltam 😍- , miként értékeli a srácok mai teljesítményét.

” Első perctől kezdve nagyon jól játszottunk ezen a mérkőzésen, így a végén megérdemelten nyertük mi az összecsapást. Ma mi voltunk a jobb csapat, mi tudtuk irányítani a játékot mindvégig, ez volt a kulcsa a győzelemnek. Pontokat már szereztünk Debrecenben és többször jártunk közel ahhoz is, hogy megszerezzük a bajnokságban az első győzelmünket, ez ma meg is történt.

Örülünk, mert nagy szükségünk volt már erre. Végre sikerült kijönnünk abból a vereség szériából amiben mostanában voltunk, bízom benne, hogy ez egy jó széria kezdete lehet.

Megéreztük a győzelem ízét és a következő mérkőzéseinkre is magunkkal visszük ezt az érzést, ennek szellemében lépünk majd jégre, és azon leszünk, hogy minél többször megismételjük a mai sikert.”

A góllövőinkről se feledkezzünk meg: Kárpáti Kristóf, Sándor Tamás, Antal Csongor, Ádám Zsolt és Harmati Kristóf Bálint szerezték a BJA góljait, az asszisztokat pedig Kiss Péter, Harmati Kristóf Bálint, Ádám Zsolt, Makai Miklós (2), Tóth Péter Norbert, Kozma Dávid és Kárpáti Kristóf jegyezték.

És még van egy nagyszerű hírünk: egy újabb U18-as játékos mutatkozhatott ma be az U21-es csapatban, Rácz Levente.

Elég emlékezetesre sikerült Levi mai debütálása, neki köszönhetően úszott meg a csapat egy gólt, ugyanis önfeláldozóan beleállt egy nagyon veszélyes lövésbe, ezzel megakadályozott egy találatot, ami akár egyenlítéshez is vezethetett volna. 😍🏒🥅

Gratulálunk a csapatnak és a stábnak, szép volt U21! ❤️🏒🥅

Hajrá Budapest JA!