Együttműködési megállapodást kötöttünk a BioTechUSA-val!

by | 2022. Oct, 11. | Hírek

Nagy öröm számunkra, hogy mától szakmai partnereink között köszönthetjük Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártóját.
Az idei szezonban azonban már nem csak Erste Ligás felnőtt csapatunkat segítik a felkészülésben, hanem a Budapest Jégkorong Akadémia jégkorongozói számára is szakmai támogatást nyújtanak.
Fiatal játékosaink számára sem ismeretlenek a termékeik, így nagy örömmel fogadták az együttműködés bejelentését. Mivel van átjárás és feljátszás a felnőtt csapatba, így az öltözőben sok jó tanáccsal látják el a tehetséges fiatalabbakat az idősebb, rutinosabb csapattársak.
Egyik példaképük, a BJA HC és a magyar jégkorong válogatott kiváló hátvédje, Garát Zsombor, a következőképpen reagált a bejelentésre: “Sportolóként az edzések és a pihenés mellett kiemelt szerepet kap a táplálkozás is. Fontos, hogy mit, mikor, milyen összetételben fogyasztunk ahhoz, hogy a legjobbunkat tudjuk nyújtani, és akkor, amikor igazán számít. Ezért is örültem, amikor megtudtam, hogy továbbra is lehetőségünk lesz a BioTechUSA termékeit használni. A változatos étkezés mellett a kiegyensúlyozott és optimális étrendhez szerintem elengedhetetlenek manapság az étrend kiegészítők és a vitaminok is.”
A jégkorong rengeteget fejlődött az elmúlt években és vált az egyik, ha nem a leggyorsabb sportággá. Nem véletlenül rajonganak érte annyian szerte a világon. Ez a fajta dinamika és sebesség, ami jellemzi, a játékosok számára is egyre magasabbra teszi a lécet, egyre nagyobbak az elvárások. Nem elég “csak” technikásnak lenni, nem tartani kell a tempót, hanem mindig kicsit gyorsabbnak lenni az ellenfélnél, folyamatosan fejlődni kell.
A cég már több mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ők is, csakúgy, mint kedvenc sportágunk, folyamatosan fejlődnek. Nemcsak termékeiket, hanem táplálkozással kapcsolatos szaktudásukat is fejlesztették az elmúlt évek során és fejlesztik folyamatosan.
Tóth Szabolcs Attila, a BioTechUSA marketingvezetője a következőket mondta: „Hiszünk benne, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon, mintegy 1500 munkatársunk pedig folyamatosan azon fáradozik, hogy világszerte minél több ember élhessen egészségesebb, aktívabb és minőségibb életet. Nagy öröm számunkra, hogy a Budapest Jégkorong Akadémia fiatal, lendületes és profi jégkorong játékosaival dolgozhatunk együtt, akiknek ezúton is szívből kívánunk sok-sok győztes meccset a 2022/2023-as szezonban!”
Hajrá, Budapest JA!