Ez a hétvége is elég mozgalmasra sikerült a Budapest JA játékosai számára

by | 2021. Oct, 04. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, ez a hétvége is elég mozgalmasra sikerült a Budapest JA játékosai számára.😊

Női csapatunk két mérkőzést játszott Lengyelországban, ebből a szombati, első mérkőzést hosszabbításban tudták csak megnyerni vendéglátóink 1-2-re.

Fodor Zoltán vezetőedző szerint ez egy tempós, jó mérkőzés volt, ahol 60 percig megvolt a fókusz.

“Sok minőségi helyzetünk volt, üres kapu és ajtó ablak helyzetek, sajnos nem tudtuk értékesíteni őket. A hosszabbításban hibák sorozatát követtük el, és ennek az lett az eredménye, hogy az ellenfél ki is használta ezeket a hibákat”

Ivády Nina volt a gólszerző, Imets Mercédesz és Stróbl Lara jegyezték a gólpasszokat.

A tegnapi, második mérkőzés már nem volt ennyire szoros.

” A mai napon rosszul kezdtünk, elkerülhető gólokat kaptunk.

A második harmadban ledolgoztuk azt, amit az elsőben nem tettünk meg.

Felzárkóztunk, majd ismét döntő szituációban hibáztunk 2:3-nál, ami megpecsételte a sorsunkat, 2:5 lett a vége.” – mondta Fodor Zoltán.

Az első gólt Schmidt-Natkay Alíz lőtte Imets Mercédesz és Stróbl Lara asszisztjából, míg a másodikat Márton Luca, Horváth Maja közreműködésével.

Éppen egy szusszanásnyi pihenőre lesz idő, mert szerdán már hazai pályán az FTC-t fogadják a lányok.

U18-as csapatunk szombaton a KMH SE ellen mérkőzött meg a Tüskesátorban, ahol 1-4-re győzték le vendéglátóink korosztályos csapatát.

Kónya Máté, Rácz Levente, Molnár Kristóf, Tihanyi Olivér lőtték a gólokat, míg Ian Fingust, Molnár Kristóf, Sári Krisztián és Zsitva Gergely Áron a gólpasszokat adták társaiknak.

U16 B csapatunk múlt vasárnap 5-2-re győzte le a Győri Nemak ETO HC-t, míg most vasárnap a Kárpáti Farkasokkal mérkőzött meg, szoros, 4-3-as végeredménnyel zárva Érden a találkozót.

Gál Botond, Szlovicsák Balázs, Fejes András voltak a gólszerzőink, míg Schmidt Barnabás és Horváth Botond Bálint az asszisztokat adták.

Mestyán István így értékelte a látottakat:

” Egy góllal kikaptunk, volt néhány sérültünk, illetve néhány játékos fegyelmezési okokból kimaradt a tegnapi keretből. Akik játszottak, azokra ellenben egy rossz szavunk sem lehet, amit kértünk tőlük Gáborral, azt maximálisan betartották. Két egyéni hibából kaptunk gólt, ami a jobbik eset, mivel ezeket könnyebb lesz kijavítani.

Végre már nem oda-vissza hokit láttunk 60-65 percen keresztül, hanem egyszerű játék elemekkel, de nagyon tudatosan próbáltunk játszani, kontrollálni egy olyan erős csapatot, mint a Kárpáti Farkasok.

Ez egyelőre nem a teljes játékidőre volt jellemző, de azon dolgozunk, hogy minél jobban kitoljuk majd a jövőben ezt az időintervallumot.

Mondhatjuk, hogy szintet léptünk mentalitásban is.

Nagyon jó látni a srácokon, hogy jól állnak bele a mérkőzésekbe, élvezik a játékot, azok a játékosok, akik az első csapatból jönnek segíteni, szintén maximálisan odateszik magukat, nagyon jó egységgé kovácsolódtunk össze, kiváló csapaton belül a morál.

Fontos lesz a fizikális felkészítése ezeknek a gyerekeknek, hogy a későbbiekben jó alapokra tudjanak majd építkezni, ezen is komolyan dolgozunk, hogy magasabb szintre emeljük.”

Egy jó hangulatú U16 B videóval zárom az összefoglalót, sok sikert az e heti meccseken majd mindenkinek, hajrá Budapest JA!😍🏒🥅