Ifj. Ocskay Gábor NJA – Budapest Jégkorong Akadémia 3-6

by | 2022. Mar, 25. | Mérkőzések

És megcsinálták, kedves szurkolóink! 😍

Olyan meccset nyomtak ma a mieink, amire igazán büszkék lehetnek akárhányszor visszagondolnak majd a ma estére!

Nem sokat finomkodtak a srácok, az első perctől kezdve nagy elánnal vetették bele magukat a mérkőzésbe, és bár az első találatot a hazaiak szerezték, nem kellett sokat várni az egyenlítő gólra sem. Alig öt percre volt szüksége Makai Miklósnak, hogy egy szép letámadás után megszerzett korongot, melyet Ian Fingust passzolt neki, a palánk mellett végig vigyen, majd sebészi pontossággal bevágjon a felső sarokba, és mindezt esés közben!

Egy perccel az első harmad vége előtt pedig Keresztes Zsombor szerezte meg a vezetést, aki Marton Borsa passzát emelte be fonákkal gyönyörűen Gáspár kapujába.

A második játékrészre egy még élesebb BJA U18 jött ki az öltözőből, mely hamar megmutatkozott az eredményességben is.

25:01-nél Ian Fingust lőtt Lobenwein Bálint passzából egy szépségdíjas rövid felsőt, ami után az Ifj. Ocskay Gábor NJA kapust cserélt.

Balázs Olivér váltotta Gáspár Bencét a kapuban, akit be is melegített Lobenwein Bálint 34:23-nál, Ian Fingust és Keresztes Zsombor segítségével egy támadó harmadban megszerzett, és a kapu mögül visszatett korongot lőve be megállíthatatlanul a hazaiak hálójába.

Egy perccel a harmad vége előtt ismét Ian Fingust volt eredményes, aki Antal Csongor és Kiss Péter passzából értékesített egy emberelőnyt, a visszapattanó korongot éles szögből a rövid felsőbe ragasztva.

A harmadik harmadban volt néhány nagyon szépen kidolgozott helyzetünk, emberelőnyök, melyeket nem sikerült értékesíteni, és két hazai gól is esett, mégsem engedték ki a mieink a kezük közül a meccset.

Több mint két percig játszott a Fehérvár hat mezőnyjátékossal, de az utolsó gólt mégsem ők, hanem Kiss Péter szerezte Antal Csongor és Fodor Csanád passzából, ezzel 3-6-ra megnyerve a mai találkozót.

Ez aztán igazi csapatmunka volt a javából, egy fantasztikus kapus teljesítménnyel megfejelve!

Hatalmas gratula, srácok! Parádés mérkőzést láthattunk ma, köszönjük! ❤️🏒🥅

Folytatás haza pályán, vasárnap a Tüskecsarnokban.

És meg is érkezett a győzelmi öröm videó, szép volt fiúk! 😍

Hajrá, Budapest JA!