Kedves érdeklődők, Egy sportoló személyes ka…

by | 2022. Nov, 27. | Hírek

Kedves érdeklődők,

Egy sportoló személyes karrierje nem kis mértékben a sport és a tanulás összeegyeztethetőségén múlik.
A család, a sportegyesület és az iskola harmonikus együttműködése teszi lehetővé, hogy versenyzők, a legjobb formájukat tudják kibontakoztatni.
Az akadémiák létrehozásának állami szabályrendszere is kitér, a sportszakmai fejlesztés mellett az oktatási és nevelési feladatokra.
A közneveléssel kapcsolatos feladataink hatékony, a sportolókat legjobban segítő teljesítése, a tanulmányi kötelezettségek és a magas szintű sporttevékenység összehangolása érdekében, a BJA együttműködési megállapodásokat köt sportolóink iskoláival.
Megtiszteltetés számunkra, hogy az első együttműködési megállapodást a Csanádi Árpád Gimnáziummal köthettük meg.
A Csanádi kiemelt szerepet tölt be a magyar sportéletben. Alapítása óta számos kiváló sportoló, olimpikon nevelkedett ebben a sportot maximálisan támogató alma materben, akik sportolói pályafutásukat befejezve is megtalálták a helyüket!
Rúzsa Sándor igazgató hitvallása: „Célunk, hogy a sportban ígéretes tehetségű tanulóink idejük nagy részét a sportnak szentelhessék, sportágukban egyre jobb eredményeket érhessenek el, miközben tankötelezettségeiknek is maradéktalanul, képességeiknek megfelelően, a legmagasabb színvonalon teljesíthessék, úgy, hogy a középiskolai tanulmányaik befejezése után a felsőoktatási intézményekben is megállják a helyüket.”

Örülünk, hogy ilyen a sport iránt elkötelezett kiváló partnerrel köthettünk megállapodást.

Fotó: Ernavarhegyi_Photography

Hajrá, Budapest JA!