Kedves követőink. Ma van a nemzetközi szünet…

by | 2023. Feb, 09. | Hírek

Kedves követőink.
Ma van a nemzetközi szünet azon napja, amikor valamennyi válogatott csapatunk jégre lép. Mostanra mindenki megérkezett a különböző tornák helyszíneire, és minden csapatban képviseltetve van a Budapest Jégkorong Akadémia vagy a Budapest Jégkorong Akadémia Hockey Club, amire méltán vagyunk büszkék.
A felnőtt férfi válogatott Dél-Korea ellen kezd Bolzanoban. Garát Zsombor, Pozsgai Tamás, Schlekmann Márk, Szabó Bence és Tóth Gergely képviselik a BJA HC-t. Nagy Krisztián a sérülése miatt nem tudta vállalni a tornán való részvételt.
A női válogatott Norvégia csapata ellen folytatja a hazai Öt Nemzet Tornát. Mozolai Berta és Tóth Enikő képviselik Akadémiánkat.
A férfi U18-as válogatott Olaszországgal csap össze Cergy-ben. Kiss Dániel, Jurkovics Bence, Keresztes Zsombor, Löbenwein Bálint, Makai Miklós és Ravasz Csanád már a helyszínen várják az első mérkőzés kezdetét.
A férfi U17-es csapat Észtországgal játszik Bytomban. Bisz Márk Patrik és Dobos Boldizsár képviselik a BJA-t.
A férfi U16-osok Kaunasban a házigazda Litvániával találkoznak. Gál Botond, Kajner Botond, Mayer Marcell, Schmidt Barnabás, Szamel Barnabás és Szivák Gergő utaztak a BJA-t képviselve.
A női U16-os válogatott a francia válogatottat fogadja a Tüskecsarnokban. Bán Zsuzsanna, Haraszt Lorina és Milibák Helga képviselik a BJA-t.
A férfi U15 Ausztria ellen lép jégre Olaszországban, Fondóban. Berta Kristóf Olivér, Gyulai Benedek Márton, Horváth-Terták Péter, Kárándi Milán, Kornyilov Péter, Seres-Gömöry Zsombor, Szabó Huba Dániel, Szilágyi Dávid Zsolt és Szongoth Bende Gergő vesznek részt a tornán a BJA részéről.

Hajrá, magyar válogatottak!