Két U16-os csapatunk mérkőzést játszott, egy vereség és egy győzelem született

by | 2022. Feb, 18. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, ma mindkét U16-os csapatunk mérkőzést játszott, egy vereség és egy győzelem született a két találkozóból. A Kárpáti Farkasok vs Budapest JA U16 B meccsre az érdi jégcsarnokban került sor és 7:4-es hazai győzelemmel zárult.

A BJA gólszerzői Kása Dániel (2), Szlovicsák Balázs és Molnár Bence Péter voltak, míg Becze Ákos, Hartyáni Barnabás, Káté Zoltán Balázs és Szlovicsák Balázs a gólpasszokat adták.

Miskolcon került sor a DVTK Jegesmedvék Akadémia vs Budapest JA U16 A mérkőzésre, melyet nagyarányú győzelemmel a mieink nyertek 2-11-re.

Már az első harmadban beinditották a rakétákat Lobenwein Bálinték, akik öt gólt lőttek húsz perc alatt. Lobenwein kezdte meg 5:31-nél a gólgyártást, majd Bekker Endre Botond is beköszönt kicsivel több mint két perc múlva a Jegesmedvék kapusának.

A harmadik találat ismét Lobenwein Bálint nevéhez fűződik, míg Szivák Gergő a negyedik, Horváth Bendegúz az ötödik BJA gólt jegyezte. A második játékrészben sem lazsáltak akadémistáink, akkor három találat született: Lobenwein Bálintnak ezúttal elég volt három perc, hogy megszerezze ezen a meccsen a harmadik találatát, ezt követte Gőgh Viktor és Dobos Boldizsár gólja.

Aki azt gondolja, hogy a harmadik harmadra elfáradtak a srácok, az téved. Bisz Márk Patrik a nyolcadik percben talált be Bartos Gellértnek, majd Dobos Boldizsár duplázott, a végeredményt pedig kicsivel több mint másfél perccel a meccs vége előtt Horváth Dániel állította be.

A gólpassz felelősök Bisz Márk Patrik (2), Kadarkúti Bálint (2), Kocsis Gergő András (2), Mayer Marcell, Horváth Dániel, Szivák Gergő (2), Gőgh Viktor és Lobenwein Bálint voltak.

Gratulálunk, szép volt srácok! 😍🏒🥅

Hajrá Budapest JA!