Klassz pénteket tudhatunk magunk mögött! Odatette magát az U16-os csapatunk

by | 2021. Sep, 18. | Mérkőzések

Jóóó reggelt, kedves szurkolóink. 🙂

Micsoda klassz pénteket tudhatunk magunk mögött!

9:0-ra nyert U16 csapatunk a DVTK Jegesmedvék Akadémia ellen, a felnőtt csapat is győzelemmel kezdte a 2021/2022-es Erste Liga szezont. 😍

Mivel tegnap a technika összeesküdött ellenem, csak nagyon későn tudtam volna megírni U16-os csapatunk parádés sikerét, ezért inkább indítsuk ezzel ma a napot, és ünnepeljük meg méltóképpen a srácokat!

Mert 9:0-ra nyerni a DVTK Jegesmedvék Akadémia ellen azért nem semmi eredmény, ugye? ❤️🏒🥅

Nem elírás, bizony ennyi gól esett tegnap Veszprémben, és azt kívánom a srácoknak, hogy hasonlóan kiemelkedő eredménnyel zárják a mai napot, mikor ráadásul két meccsen is helyt kell állniuk.

Bár el fog tartani egy ideig míg az összes góllövőt és gólpasszost felsorolom, de megérdemlik a játékosaink, hogy gratuláljunk nekik, igaz? ❤️

Szivák Gergő góljával szakadt ki a gólzsák alja az első harmad 3-ik percében, Horváth Bendegúz és Kocsis Gergő András jegyezték az asszisztokat, majd kevesebb mint másfél perc múlva Lobenwein Bálint is beköszönt egy szép találattal, Ő Dobos Boldizsár passzát váltotta gólra.

A harmadik Budapest JA találatra a második harmad elejéig kellett várni, melyet kicsivel a harmadik perc után vágott be Horváth Bendegúz, Kocsis Gergő András és az első gól szerzője, Szivák Gergő voltak ezúttal akik passzaikkal segítették társukat.

Innen aztán már nem volt megállás.

Gőgh Vikor folytatta a sormintát, aki Borsos Barna asszisztjából szerezte meg a csapat negyedik gólját, de Mayer Marcell hathatós közreműködésével Borsos Barna egy góllal is feliratkozott korábbi asszisztja mellé, melyet öt perccel a második harmad vége előtt jegyzett. Dehogy engedtek ki itt a mieink, szünetre csak egy hatodik találat után mentek le, mivel Dobos Boldizsár sem elégedett meg a korábbi gólpasszával, biztos ami biztos alapon még egy gólt is behúzott a 37-ik percben. Bárdos Andor és Lobenwein Bálint persze segítették ebben Őt assziszttal.

A harmadik harmadban még három találat esett, Horváth Dániel, Mayer Marcell és Kálmán András voltak a gólszerzők, Kocsi Gergő Andrást, Kálmán Andrást és Szécsi Viktor Dominikot pedig az asszisztokért illeti a dicséret.

Szintet lépett szakmai stábunk operatőr/rendező/riporter kontingense is, bár inkább nem hívom fel a figyelmet az új elemre. 🙃

Aki követi a két nagyszerű munkásságát, ma biztosan elismeréssel nyugtázza majd az alábbi, Horváth Dániellel készített videó megtekintése után, hogy nagy eséllyel végtelen a Jászai Bros kreatív ötleteinek tárháza. 😅

Gratulálunk a győztes meccshez és sok sikert kívánunk a mai dupla megmérettetéshez! ❤️🏒🥅

Hajrá Budapest JA!