Megvan a Budapest Jégkorong Akadémia U21 csapatának az első rájátszásbeli győzelme!

by | 2022. Feb, 27. | Mérkőzések

Megvan a Budapest Jégkorong Akadémia U21 csapatának az első rájátszásbeli győzelme! 😍 Ráadásul idegenben, Miskolcon győztek a srácok 1-5-re a DVTK Jegesmedvék Akadémia ellen!

Farkas Rolanddal a kapuban kezdték a negyeddöntő első meccsét a mieink. Bár mindvégig mi domináltunk, szépen kidolgozott támadások és helyzetek jellemezték az első és második játékrészt, találat az első negyven percben csak kettő született: 18:51-kor Ravasz Csanád lőtte be Weidemann Márk passzából az első BJA gólt, Csollák Márkó pedig Ádám Zsolt és Molnár Bálint közreműködésével a második harmad közepén a másodikat.

A harmadik harmadban kiszakadt aztán a gólzsák, gólok számában is megmutatkozott a BJA fölény: előbb Makai Miklós volt sikeres Molnár Bálint és Dóczi Zsombor passzából, majd Molnár Bálint szerzett egy szép gólt Csollák Márkó és Dóczi Zsombor asszisztjából. Az ötödik és egyben utolsó BJA gólt a mérkőzés 54. percében Kaden Varga lőtte, Makai Miklós és Nádor Kristóf az asszisztokat jegyezték, a hazaiak egyetlen becsületgólja kevéssel a mérkőzés vége előtt született.

Szép volt srácok, gratulálunk! 😍🏒🥅

Hajrá Budapest JA!