Tegnap két győzelemmel és egy vereséggel zárták csapataink a napot

by | 2022. Feb, 07. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, tegnap két győzelemmel és egy vereséggel zárták csapataink a napot.

Az U16 A Debrecenbe utazott, ők játszottak a legkorábban és a legnagyobb arányú győzelmet is ők aratták: 1-12 lett a találkozó vége a DHK elleni meccsnek.

Kocsis Gergő András, Temesi Dávid, Kálmán András (3), Kadarkúti Bálint (2), Schmidt Barnabás, Horváth Dániel, Horváth Bendegúz (3) voltak a gólszerzők, a passzokat Gál Botond, Kadarkúti Bálint (2, Szécsi Viktor Dominik (2, Lobenwein (4) Bálint, Gőgh Viktor, Kocsis Gergő András és Szivák Gergő adták a társaknak.

U16 B csapatunk játszotta a következő mérkőzést az Újpesti Jégkorong Akadémia ellen, itt az ellenfél nyert 0-9-re.

A BJA U21-es csapata a Dunaújvárosi Acélbikákkal mérkőzött meg és győzött 4-5-re az Acélbikák hazai pályáján.

Az első harmadban két találat született. Ravasz Csanád kezdte el a gólgyártást a második percben, ő Antal Csongor remek passzából volt eredményes, míg a második találatot Kárpáti Kristóf jegyezte, Tóth Péter és Strenk Olivér adták hozzá az asszisztokat.

Alig 14 másodperccel a második játékrész kezdése után Weidemann Márk is beköszönt Jason Ferreira kapusnak, Fülöp Bence és Jurkovics Bence szolgáltatták ehhez a passzt, majd kicsivel több mint egy perc múlva, 21:51-nél Strenk Olivér behúzta Makai Miklós asszisztjából a csapat negyedik gólját. Még a harmad vége előtt Ravasz Csanád újra betalált Kaden Varga segítségével, így stílszerűen zárta az estét, övé volt az első és az utolsó BJA gól, ez utóbbi bizonyult a győztes találatnak, mivel a harmadik harmadban a hazaiak ugyan szépítettek és feljöttek 4-5-re, de ez nem volt már elég a győzelemhez.

Szép volt srácok, gratulálunk!

Jöhet egy U21 győzelmi öröm videó?

Hajrá Budapest JA!