Tegnap mindkét csapatunk győzelemmel zárta a napot!

by | 2022. Mar, 10. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, tegnap mindkét csapatunk győzelemmel zárta a napot!

3-4-re győzött Debrecenben a BJA U21, Bedő Botondnak gratuláltam a pontszerzéshez, és arról kérdeztem hogyan értékeli a csapat teljesítményét.

“Az elődöntő első mérkőzését játszottuk tegnap Debrecenben, amit szerencsére győzelemmel tudtunk befejezni. Ez egy nagyon-nagy fegyvertény a számunkra, hiszen idegenben mindig nehezebb játszani az utazás miatt is, meg a hazai pálya általában nem mindig a vendég csapat számára szokott előnyt jelenteni. Minket ez most nem fogott vissza, ennek ellenére is nyerni tudtunk nagyon jó játékkal, végig uralva az egész mérkőzést. Ugyan hosszabbításban sikerült a pontszerzés, de ez jelen pillanatban nem számít, várjuk az elődöntő második mérkőzését vasárnap, ezúttal a Tüskecsarnokban, hazai pályán.”

Chmelik Levente kezdett a kapuban, az első gólunkat Strenk Olivér szerezte Nádor Kristóf átadásából a 15-ik percben, mellyel egyben egyenlítettünk is. Harmati Kristóf a második harmadban aztán megszerezte a vezetést, Székely Sándor passzából lőtte a játékrész egyetlen gólját, így 1:2-vel mentek szünetre a csapatok. A harmadik harmadban egy újabb szép találattal növelte az előnyünket Nádor Kristóf, melyhez Kaden Varga és Székely Sándor adták az asszisztokat. Erre jött a gyors válasz alig 26 mp után az ellenfél részéről, majd 54:34-nél az egyenlítés. A hosszabbítást követően aztán hamar eldöntötték a mérkőzést a mieink, alig több mint egy percre volt szüksége Kárpáti Kristófnak arra, hogy Strenk Olivér remek passzát értékesítse.

A videó az előző mérkőzés után készült, de van benne egy mondat ami miatt nagyon aktuális ma is, ez a “szeretünk Boti!” 😍

A videón szereplő srácokból többen ma a felnőtt csapat mérkőzésén lépnek jégre Csíkban, tegnap nem segíthették Debrecenben a társaikat.

Nekik üzennénk, hogy szeretjük őket, gondolunk rájuk és ugyanúgy tudnak ma a SC Csíkszereda-MAC HKB Újbuda meccsen is gólt lőni, mint ezen a meccsen tették.

Szép volt srácok, ez igazi csapatmunka volt a javából, nagyszerű karaktert mutattatok! ❤️🏒🥅

Hajrá Budapest JA!