Tegnap mindkét U16-os csapatunk játszott

by | 2022. Apr, 07. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, tegnap mindkét U16-os csapatunk játszott, a két találkozóból egy győzelem és egy vereség született.

Az U16 B csapat kezdett korábban, ők 13:00-kor a DVTK Jegesmedvék Akadémiával mérkőztek meg, és győztek 4-3-ra a Tüskecsarnokban.

A kapuban Hidasi Levente kezdett, az első gólunkat Molnár Bence Péter szerezte Szamel Barnabás passzából az első harmad 17:41. percében, mellyel egyben egyenlítettek is a mieink. A második harmad egy vendég gólt hozott, melyre a harmadik játékrész elején Kása Dánieltől érkezett a válasz, egy perccel a kezdés után vágta be Molnár Bence Péter és Szlovicsák Balázs passzából a szintén egyenlítést is jelentő gólt a hosszú alsóba.

Ezt követte Molnár Bence Péter találata, aki Kása Dániel asszisztjából lőtt egy szép gólt a felső sarokba, mely góllal először szerezte meg a vezetést a csapat ezen a mérkőzésen.

Erre még tudtak válaszolni a vendégek, de Káté Zoltán Zalán gólja eldöntötte a találkozót másfél perccel a meccs vége előtt. Hátvédünk megindult a saját harmadból, végigvitte gyönyörűen a korongot és védhetetlen, szép találattal szerezte meg a csapat negyedik, győzelmet jelentő gólját.

Az, hogy meglesz-e az ötödik helyezés a mieinknek sajnos tegnap még nem dőlt el, vártuk, néztük a Vasas vs DHK meccs kimenetelét, de vasárnapig még várnunk kell, mert a tegnapi eredmény nem nekünk kedvezett.

Gratulálunk a mieinknek, szép volt srácok! ❤️🏒🥅

Fotó: Ernavarhegyi_Photography

Hajrá, Budapest JA!