U16 A csapatunk is győzött tegnap Miskolcon

by | 2022. Mar, 10. | Mérkőzések

U16 A csapatunk is győzött tegnap Miskolcon, kedves szurkolóink.

Ráadásul ismét nagyarányú, egyértelmű volt a győzelem: 0:6 állt a kijelzőn a Budapest Jégkorong Akadémia neve mellet meccs végén.

Jászai Dávid edző így látta a játékosok tegnapi teljesítményét:

” Nem úgy kezdtük a mérkőzést ahogy szerettük volna, ezt el is mondtuk a srácoknak a harmad szünetben. Ők szerencsére vették az adást, és sokkal élesebben jöttünk ki a második harmadra, dominálni tudtuk az egész mérkőzést, végül hat nullára nyertünk a DVTK ellen, ezzel lezárva a párharcot és a negyeddöntőt. Várjuk az elődöntőt és azt, hogy kiderüljön ki lesz az ellenfelünk.

Dolgozni fogunk és javítani a továbbiakban a kiállításaink számának csökkentésén, valamint a helyzetkihasználásunk az amin még javítani szeretnénk.

Külön öröm volt a tegnapi mérkőzésen, hogy Ati vissza tudott térni hosszú kihagyás után a kapuba, és ezt egyből egy shutouttal hálálta meg, ezzel is bizonyítva azt, hogy bármikor, bármilyen szituációban számíthatunk rá.”

Marton Attila kezdett a kapuban, az első BJA gólt pedig Kocsis Gergő András lőtte Bárdos András és Szivák Gergő passzából a harmad közepén. Ezt követte három perc múlva Lobenwein Bálint találata, melyhez Temesi Dávid és Bisz Márk Patrik adták a passzokat.

A második harmad 54. másodpercében újabb Lobenwein góllal növelték az előnyt a mieink, melyet Bisz Márk Patrik gólja követett, Gál Botond és Temesi Bálint itt az asszisztokat jegyezték.

Még 25:34-nél bevágta mesterhármast jelentő gólját Lobenwein Bálint, melyhez Bisz Márk Patrik és Kadarkúti Bálint segítették.

Az utolsó harmadra is tartogattak egy szép gólt a mieink, melyet Kadarkúti Bálint lőtt Lobenwein Bálint és Horváth Dániel passzából.

Gratulálunk a csapatnak a nagyszerű teljesítményhez, Marton Attilának pedig a visszatéréshez. Ez megint nagyon szép volt , srácok! ❤️🏒🥅

Fotó: Ernavarhegyi_Photography

Hajrá, Budapest JA!