Újpesti Jégkorong Akadémia – Budapest Jégkorong Akadémia A 0-4

by | 2022. Mar, 30. | Mérkőzések

Megvan a mai első BJA győzelem! 😍

Ma azt az U16 A csapatot láthattuk a jégen, akik egész szezonban elkápráztattak a játékukkal, kedves szurkolóink.

Az első harmad gólt nem hozott, csak két kiállítást, de a védelem és Daradics Ákos eszén nem sikerült túljárniuk házigazdáinknak.

Szépen kidolgozott helyzetek és fizikai hoki jellemezte a második játékrészt, az első gól azonban csak három perccel a harmad vége előtt született, Bisz Márk Patrik egy középre adott korongot vágott be kapásból, Lobenwein Bálint és Kálmán András passzából.

Ez meg is hozta a mieink kedvét, mert alig 42 másodperccel a harmadik harmad kezdése után megkezdték a gólgyártást: előbb Temesi Dávid emberelőnyből szerzett fekve hatalmas gólt, a kipattanó korongot középre bevágva a hazaiak hálójába, melyhez a gólpasszokat Bekker Endre Botond és Gál Botond adták.

Ezt követte a korábbi gólpasszos Gál Botond szépségdíjas találata, aki kék vonalról bombázta be a rövidbe a pakkot, Bekker Endre Botond és Lobenwein Bálint asszisztjából 53:06-nál.

Tartogattak még egy kis izgalmat a srácok a mérkőzés végére is, mivel 12 másodperccel a 60. perc előtt vágott be Dobos Boldizsár egy kipattanó korongot közelről, ezzel beállítva a négy nullás végeredményt.

A passzokat ezúttal Kadarkúti Bálint és Lobenwein Bálint jegyezték.

Szép volt srácok, gratulálunk! ❤️🏒🥅

Folytatás vasárnap 16:15-től, a Kisstadionban.

Hajrá, Budapest JA!

Fotó: Ernavarhegyi_Photography