Válogatott hírek Felnőtt férfi válogatott Ké…

by | 2022. Dec, 13. | Hírek

Válogatott hírek

Felnőtt férfi válogatott
Két mérkőzést játszik Ausztriában a felnőtt válogatott, Dóczi Zsombor, Farkas Roland, Garát Zsombor, Schlekmann Márk, Szabó Bence és Tóth Gergely képviselik felnőtt csapatunkat, a Budapest Jégkorong Akadémia Hockey Clubot, a két mérkőzésből a csütörtökit közvetíti az M4 Sport.
December 15., csütörtök, 18:30: Ausztria–Magyarország
December 16., péntek, 18:30: Ausztria–Magyarország

Felnőtt női válogatott
Novemberben megnyerték a Vaujany-ban megrendezett felkészülési tornát, most újra Franciaországban szerepelnek: Amiens-ben a szintén A csoportos házigazdák és a japán válogatott, valamint az elitből idén nyáron kieső dánok lesznek az ellenfelek, vagyis komoly erőpróba vár a mieinkre.
A keret hétfőn találkozott, a Mátyásföldi Jégcsarnokban edzenek, majd szerdán utaznak a tornára, melynek a programja a következő:
December 15., 16.30 Magyarország-Dánia
December 16., 16.30 Magyarország-Japán
December 17., 20.00 Magyarország-Franciaország
A Budapest Jégkorong Akadémiát Tóth Enikő és Mozolai Berta képviselik.

U20-as férfi válogatott
Tegnap szoros küzdelemben, egy góllal maradtak alul Kazahsztán legjobbjai ellen juniorjaink, a mai pihenőnap után holnap a házigazda Norvégia válogatottjával játszanak 16:30-tól.

U18-as férfi válogatottunk tegnap kezdte meg a felkészülést a Tüskecsarnokban, Dániába utaznak majd egy keretszűkítést követően. Rödovre-ben komoly torna vár a mieinkre: a házigazda dánok hozzánk hasonlóan a divízió 1/A vb-re készülnek, míg a norvégok és a szlovákok a tíz csapatos A csoportos eseményre gyakorolnak.
A Budapest Jégkorong Akadémiát a bő keretben Kiss Dániel, Jurkovics Bence, Keresztes Zsombor, Löbenwein Bálint, Makai Miklós és Ravasz Csanád képviselik.
A csütörtökön kezdődő torna programja a következő:December 15., csütörtök, 13:30: Magyarország–Norvégia
December 16., péntek, 15:00: Magyarország–Dánia
December 17., szombat, 15:30: Magyarország–Szlovákia

U18-as női válogatott
Magyarország női U18-as válogatottja hétfőtől együtt készül, majd egy keretszűkítést követően a szlovákiai Puhóba utazik.
Az Olimpiai Reménységek Versenyén lányaink két A csoportos együttessel, Csehországgal és Szlovákiával gyakorolnak, valamint a divízió 1/B-s Lengyelországgal játszanak. A Budapest Jégkorong Akadémiát a bő keretben Milibák Helga, Gábor Imelda, Kornyilov Anna, Bán Zsuzsanna, Gergely Dalma, Horváth Maja, Imets Mercédesz, Kolozsvári Angelika, Kovács Mercédesz, Milibák Gréta, Pásztor Flóra Anna és Torontáli Anna képviselik.
A csütörtökön kezdődő torna programja így néz ki:
December 15., csütörtök, 14:00: Magyarország–Csehország
December 16., péntek, 17:30: Magyarország–Szlovákia
December 17., szombat, 11:00: Magyarország–Lengyelország

U17-es férfi válogatott
Katowice-be utazik az U17-es válogatott, ahol pénteken és szombaton a lengyel U18-as csapattal mérkőznek meg. A két válogatott novemberben Magyarországon már találkozott, akkor mindkét meccset a lengyelek nyerték.A Budapest Jégkorong Akadémiát ezúttal Dobos Boldizsár képviseli a keretben.

U16-os férfi válogatott

Az U16-os együttes hétfőn találkozott Óbudán, majd az itthoni edzések után útra kelnek, és szerdán felkészülési meccset játszanak Szlovéniával Mariborban.
Gál Botond, Kajner Botond, Mayer Marcell és Szivák Gergő képviselik a Budapest Jégkorong Akadémiát a keretben.

U15-ös férfi válogatott

Hétfőtől közös edzésekkel készül az U15-ös korosztály. A csapat szerdán 14 órakor találkozik a Tüskecsarnokban a szlovén csapattal. A találkozóra a nézők a 8-as kapun tudnak majd belépni, a D és F szektorban foglalhatnak helyet.
A Budapest Jégkorong Akadémiát ezúttal Szabó Huba Dániel, Tamás Ákos, Horváth-Terták Péter, Kapusi Máté, Kárándi Milán, Szongoth Bende Gergő és Tamás Dániel képviselik.

Sok sikert kívánunk minden magyar válogatott csapatunknak!

Fotó: Magyar Jégkorong
Hajrá, Budapest JA!