A BJA bemutatja: Timo Keppo

by | 2022. Sep, 09. | Bejelentések

A Budapest Jégkorong Akadémia U21-es csapata a 2021/2022-es szezonban nagyot hajrázott és aranyéremmel zárta a bajnokságot. Abban, hogy a dobogó felső fokára állhattak játékosaink, nagy érdeme volt a vezetőedzőnek.

Majoross Gergely örül Timo Keppo szerződés hosszabbításának.

“Timo az Akadémia tavalyi indulásakor csatlakozott hozzánk. Volt már tapasztalata abban, hogyan kell felnőtt játékosokkal dolgozni. Működött vezetőedzőként hazájában és azon kívül is. Ezt jó előjelnek tartottuk és úgy gondoltuk, hogy tapasztalatait nálunk is hasznosítani tudja. Edzőként felkészült és határozott, tudja, hogy mit akar. Az általa felállított sztenderdeket be is tudja tartatni csapatával. Kiváló vezető, akit a játékosai követnek tűzön-vízen át.
A szakmai vezetés és a játékoskeret is nagyon örült, hogy Timo velünk maradt.”

Timo Keppo kollégái érdemeit hangsúlyozta.

“A fejlődés időbe telik és én segíteni szeretnék azoknak a játékosoknak céljaik elérésében, akik kellően motiváltak. Azért maradtam, hogy lássam merre tartanak, milyen messze képesek eljutni korábbi tanítványaim és a hozzájuk csatlakozó új fiúk. A tavalyi szezonban csapatként nagyszerű eredményt értünk el, de nagyon boldog vagyok azért is, mert sok játékos egyénileg is hatalmas lépést tett előre. Több mint elégedett vagyok a stábommal.
Öröm velük együtt dolgozni. Bedő Boti az egyik legnagyszerűbb edző akivel találkoztam. Kozák Attila, a mi “Hulk”-unk, szuper munkát végez az erőnléti fejlesztés terén. Két kapusedző kollégám, Budai Krisztián, Krinó, és Jeff Battah pedig nagy tehetséggel bíró, különleges srácok, ahogy felszerelés menedzserünk, Boros Norbi is, akinek ráadásul remek a humora. Budapest gyönyörű város, ez is erős motivációt jelentett a döntésemben.

Az előttünk álló szezonra megfogalmazott terveiről így vallott Timo: ” A játékosok fejlesztése komoly kihívás és időigényes is. Fontos hogy megtaláljuk a helyes munkamódszert a különböző kultúrájú játékosok fejlesztéséhez. A cél az, hogy a játékosainkat jobb jégkorongozókká és jobb emberekké váljanak. Akkor tekinthetünk szezon végén elégedetten és örömmel vissza, az elvégzett munkánkra, ha ez megvalósul. Az eredmények pedig akkor jönnek, ha első helyen a csapat áll mindenkinél. Természetesen ebben az évben is szeretnénk a szezon utolsó meccsét is megnyerni!”

Úgy legyen!
Sok sikert Timo, sok sikert U21! ❤️🏒🥅
Hajrá, Budapest JA!