Budapest Jégkorong Akadémia-Ifj. Ocskay Gábor NJA 5-3

by | 2022. Mar, 27. | Mérkőzések

Megismételte a pénteki bravúrt az U18-as csapatunk, megnyerték a második meccset is, már csak egy győzelemre vannak a továbbjutástól!

Nagy iramú hokival és gólokban gazdag első harmaddal indult mai találkozó. Az első találatot a vendégek szerezték, azonban most sem kellett sokat várni az egyenlítésre, Lobenwein Bálint váltotta gólra Ian Fingust és Makai Miklós passzát 4:25-nél.

Makai Miklós javított a pénteki reakcióidején, mert ma alig egy percre volt szüksége ahhoz, hogy parádés góllal megszerezze a vezetést a második BJA találattal, melyhez a gólpasszt Ian Fingust szolgáltatta.

Az első harmad még két vendég gólt hozott, így Zezelj és Grin találata után 2-3-nál mentek szünetre a csapatok.

Egészen a második játékrész elejéig, mikor 21:27-nél Makai Miklós megszerezte az egyenlítő gólt Lobenwein Bálint passzából!

Persze, hogy Ian Fingust sem elégedett meg “csak” a gólpasszokkal, meglőtte a csapat negyedik szépségdíjas gólját 23:53-nál.

Felfokozott hangulatot és kiállításokat mindkét részről igen, több gólt azonban már nem láthattunk egészen a harmadik harmad 57. percéig, mikor Tihanyi Olivér belőtte Zsitva Gergely és Takács Bálint átadásából a mérkőzés és a BJA ötödik gólját, beállítva ezzel a végeredményt. (5-3)

Hatalmasat küzdöttek ismét a mieink, Straubinger Zoltán teljesítménye újra önmagáért beszél, csak gratulálni tudunk a csapatnak.

Szép volt srácok! ❤️🏒🥅

Hajrá, Budapest JA!