DVTK Jegesmedvék Akadémia – Budapest Jégkorong Akadémia 1-5

by | 2022. Mar, 23. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, úgy látszik a Mestyán István & Kiss Gábor edző duó nagyon jól tette, hogy nem változtatott semmin, mert a ma esti győzelem őket igazolja és az U16 B csapat játékosait dicséri!

Hidasi Leventével a kapuban kezdett a csapat, az első harmadban gól még nem esett, a másodikban azonban hat perccel a korongbedobás után Molnár Bence Péter egy szép találattal megszerezte a BJA vezetést.

Megsüvegelendő az is, hogy nagyon fegyelmezetten játszott a csapat, két kiállítást osztottak ki mindössze a játékvezetők a negyven perc alatt.

Az utolsó játékrészben aztán még nagyobb lendülettel vetették bele a játékba magukba a mieink, 48:35-nél Mozolai Berta Bora Szlovicsák Balázs passzából volt eredményes, kettő perccel később pedig Becze Ákos köszönt be egy szép góllal Veres-Fucsku kapusnak. A negyedik gólt Szlovicsák Balázs szerezte, itt Hartyáni Barnabás jegyezte a passzt, aki nem elégedett meg ennyivel, mert 56:01-nél bevágta a csapat ötödik gólját, neki Szamel Barnabás adta a passzt.

A két edző a következőket nyilatkozta a mérkőzés után:

” Ugyanazt tudjuk elmondani mint délután, ugyanott folytattuk ezt a mérkőzést ahol vasárnap abbahagytuk. Nagyon-nagyon jó volt a védekezésünk a védekező harmadban, ahogy a korong nélküli játékunk is. Nagyon sokat jelent Levi teljesítménye a kapuban, de mint említettük, mostanra a védekezésünk is összeállt.

Nagyon jól kezdtünk, agresszíven letámadtunk a támadó harmadban, korongot szereztünk, az egész pályán próbáltuk uralni a játékot, ráerőltetve az akaratunkat az ellenfélre.

Kiemeltük a srácoknak, hogy ha már ilyen jól szervezetten játszunk, akkor próbáljuk meg az összes játék szituációt kontrollálni, ha az ellenfélnek mégis sikerül gólt lőnie, az ne könnyű gól legyen, hanem dolgozzanak meg érte.

Ez történt ma, 59:58-nál született az egyetlen hazai találat, két másodpercen múlt az újabb shutout Levinek.

Gratulálunk a srácoknak, holnap pihenőnap, pénteken és szombaton edzünk, aztán folytatjuk tovább. Vasárnap a Vasassal játszunk.”

Szerencsés hazautat kívánunk és gratulálunk, szép volt U16 B! ❤️🏒🥅

Hajrá, Budapest JA!