Fodor Zoltán lesz a Budapest Jégkorong Akadémia női csapatának a vezetőedzője!

by | 2021. Aug, 11. | Bejelentések

Jó reggelt, kedves követőink, ma is egy nagyszerű hírrel indítunk, és még hol van a nap vége! 🙃Fodor Zoltánt kérdeztem a tapasztalatairól, és arról, meglepetésként érte a kinevezése, vagy számított rá?
“Nem ért meglepetésként a kinevezésem. Szerepelt a nevem azon a bizonyos papíron és örömmel fogadtam el ezt a lehetőséget.
Női mezőnyben utoljára a MAC Budapest EWHL csapat vezetőedzőjeként dolgoztam. A keretet többnyire hivatásos felnőtt válogatott és légiós játékosok alkották. Finomhangolás, apróbb csiszolások és a játékrendszer tökéletesítése volt a mindennapi feladat, illetve az, hogy hogyan tudunk minél eredményesebbek lenni.  Az akadémián az utánpótlás játékosok fejlesztése/kinevelése a legfontosabb teendő, itt ez jelenti majd a sikert.”
Érdekelt, hogy van-e már terve, elképzelése arról, hogy mit szeretne megtanítani a lányoknak?”Az alapoktól kezdjük építeni a várat. Az elsődleges szempont az, hogy javítsuk a hiányosságokat és szisztematikusan lépjünk egyről a kettőre.A testjáték szolidabb, de ezt leszámítva nincs különbség, ugyanaz a recept.”
Segítsége is lesz Zolinak, a másodedző személyét illetően is határozott elképzelései vannak.” Nagy Richárd lesz a kollégám. Mindenképpen hátvéd edzőt szerettem volna magam mellé, ezért döntöttem Ricsi mellett. A szakmai tudása és játékos múltja nagyon sokat fog segíteni a mindennapokban.”Talán nem meglepő, hogy az elérendő célokat is sallangmentesen, kristálytisztán fogalmazta meg Fodor Zoltán:” Fegyelmezett, játékrendszert követő, de kreatív megoldásokra képes, energikus csapatot szeretnék látni a jégen.”
Van egy olyan érzésem, hogy a legmegfelelőbb szakembert sikerült ismét kiválasztani erre a feladatra, aki jóval az elvárásokon felül fog teljesíteni. ❤️🏒🥅
Azt, hogy honnan lesz elég időnk ennyi izgalmas meccset megnézni, azt meg majd nekünk kell valahogy megoldanunk. 🤪
Isten hozott Fodor Zoltán!Hajrá Budapest JA!