Két napos összetartáson vett részt az U16 válogatott

by | 2021. Oct, 19. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, két napos összetartáson vett részt az U16 válogatott, ahol ezúttal az egyéni védekező taktika volt a fókuszban, ezt gyakorolták a játékosok. Négy jeges edzésen előbb kisebb területen vették át az egyéni taktikai elemeket, majd délután nagy pályán gyakorolták és játékos feladatokba ültették át a tanultakat. A második napon egy 20 perces játékkal ért véget a program, amelyet sikeresnek értékelt a szakmai stáb.

A Budapest Jégkorong Akadémiát szép számban képviselték játékosaink: Bárdos Andor, Bekker Botond, Bisz Márk Patrik, Dobos Boldizsár, Horváth Dániel, Kadarkúti Bálint, Kálmán András, Lobenwein Bálint és Marton Attila kaptak meghívót az összetartásra.

Novemberben nemzetközi tornán, míg decemberben a svédországi MODO kupán lesz lehetőségük bizonyítani a srácoknak, ezek fényében bizakodásra ad okot az, hogy pozitívnak látták az edzők ezt a két napot, azt mondták többet kaptak, mint amire számítottak.

Gratulálunk srácok, büszkék vagyunk rátok, verekedjétek be magatokat majd a novemberi és decemberi utazó keretbe is! ❤️🏒🥅

https://www.jegkorongszovetseg.hu/u16-latszik-az-elorelepes

Hajrá Budapest JA!