Na, ki látogatott el a napokban hozzánk?

by | 2022. Apr, 07. | Hírek

Na, ki látogatott el a napokban hozzánk, és ült be az edzői öltözőbe egy megbeszélésre, mielőtt ellátogatott Győrbe, az U18-as Divízió 1/A világbajnokság helyszínére, kedves szurkolóink?😍

Pat Cortina személyes okokból – helyenként a Covid helyzet miatt -, és munkahelyi elfoglaltságai miatt is kevesebb időt tudott itt tölteni, mint amennyit szeretett volna. Ennek ellenére a háttérben sokat segített nekünk, sokat tett hozzá az edzők munkájához és az Akadémia szakmai színvonalához.

Majoross Gergely is részt vett az öltözői meetingen, amelyről a következőket mondta:

” Bár voltak szervezésbeli és technikai problémák, amikkel a BJA indulásakor küszködtünk, egy részüket reméljük sikerült is elfogadhatóvá tenni azóta, de a szakmai rész mindvégig igen jó volt, és ebben jelentős szerepe volt a háttérből Patnek. A sok kezdeti nehézség ellenére a szakmai részt kevés kritika érheti. Különböző okok miatt kevesebbet tudott jelen lenni, mint szeretett volna, vagy amennyi időt mi szerettünk volna vele tölteni, de az, ahogy segíteni tudta a munkánkat, mindenképp nagyon fontos volt. Örülünk, hogy most személyesen is ellátogatott hozzánk, az elkövetkezendő hónapokban még tud, és jönni is fog párszor. Itt lesz, amikor a jövőt kell tervezgetni, és a játékosok szezonon kívüli fejlesztésében kell részt venni.”

Szerencsére Preisinger Peti is épp ott volt a legjobbkor, így van pár remek fotónk a megbeszélésről. 😍

Fotó: Preisinger Péter, Magyar Jégkorong

Hajrá, Budapest JA!