Nagyüzem van a válogatottak háza táján

by | 2021. Nov, 09. | Hírek

Kedves szurkolóink, nagyüzem van a válogatottak háza táján, sok Budapest JA játékosnak van az IIHF szünetben is jelenése nemzetközi tornákon, nincs megállás, nincs pihenés. 😍

Az U18 válogatott Székesfehérváron gyakorol a héten, majd Négy Nemzet Tornán vesz részt csütörtöktől. Az ellenfél három olyan csapat, amellyel a jövő tavaszi Divízió I/B vb-n is ellenfelünk lesz, Ravasz Csanád és Weidemann Márk kapott Svasznek Bence vezetőedzőtől behívót a válogatottba.

Az U17 válogatott is itthon, Óbudán készül a héten. Az együttes pénteken délután, majd szombaton 11 órakor is megmérkőzik a lengyel U16-os csapattal. A BJA-t Jurkovics Bence, Kiss Dániel, Takács Bálint, Keresztes Zsombor és Sári Krisztián képviseli.

Az U16-os csapat is Óbudán kezdte a hetet, majd szerdán Klagenfurtba utazik. A tornán a házigazda osztrák, a szlovén és az olasz együttes lesz az ellenfél. Marton Attila, Bárdos Andor, Kálmán András, Bekker Botond, Bisz Márk Patrik, Lobenwein Bálint és Dobos Boldizsár képviseli a BJA-t ezen a tornán.

Sok sikert kívánunk a srácoknak, nagyon büszkék vagyunk rájuk!❤️🏒🥅

https://www.jegkorongszovetseg.hu/munkaban-az-utanpotlas

Hajrá U18, U17, U16 válogatott, hajrá Budapest JA!