U16: Ifj. Ocskay Gábor NJA – Budapest Jégkorong Akadémia 0-6

by | 2022. Jan, 09. | Mérkőzések

Ifj. Ocskay Gábor NJA – Budapest Jégkorong Akadémia 0-6

Kedves szurkolóink, U16 A csapatunk is győzelemmel kezdte – vagyis folytatta – a 2021/2022-es szezont, ma kora délelőtt, 10:45-től Fehérváron játszottak a srácok mérkőzést.

A gólgyártást Bisz Márk Patrik kezdte meg az első harmad felénél, aki Mayer Marcell asszisztját váltotta gólra, majd Kadarkúti Bálint folytatta 22:46-nál, őt Lobenwein Bálint és Borsos Barna szolgálták ki.

A harmadik harmadban aztán bekapcsolták a rakétákat a mieink, és szám szerint négy góllal köszöntek be Hajdu kapusnak.

Lobenwein Bálint duplázott, ő szerezte a harmadik és a negyedik gólt- ez utóbbit Bisz Márk Patrik átadásából-, és hát Bekker Endre Botond sem tétlenkedett, a végeredményt pedig Gál Botond állította be két perccel a meccs vége előtt.

Így kell kezdeni az új évet, szép volt U16 A, szép volt Matti Pylkäs, szép volt Jászai Barna, gratulálunk!

Ezúttal elmaradt a meccs végi interjú, mivel Jászai Dávid, sokoldalú operatőr/riporter másodedzőnk a felnőtt csapattal Erdélyben éppen a harmadik, Sport Club Csíkszereda elleni mérkőzésre készül.

A most még fáradtan, de elégedetten buszozó U16-nak szerintem meg is van a délutáni programja, szurkolhatnak egy jót Dávid edző bának és a MAC HKB Újbudának. A mérkőzés magyarországi idő szerint 17:30-kor kezdődik, itt lehet majd követni:

https://liveevent.org/

Hajrá Budapest JA!