Újpesti Jégkorong Akadémia – Budapest Jégkorong Akadémia 0-4

by | 2022. Jan, 12. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, U21-es csapatunk is győzelemmel kezdte az új évet, ma este 19:00-től játszották az utolsó alapszakasz mérkőzésüket Újpesten, melyet négy nullra nyertek. 😍

A korongbedobás után szinte azonnal megkezdte a gólgyártást Nádor Kristóf, akit Varga Kaden és Kárpáti Kristóf segítettek passzaikkal, majd a második harmadban ismét csak Nádor Kristóf volt a gólszerző, aki 27:06-nál szerezte meg a BJA és önmaga második gólját, itt Ádám Zsolt jegyezte a gólpasszt.

Makai Miklós a harmadik harmadban köszönt be a hazaiak kapusának, őt Morvay Bálint és Tóth Péter segítették, míg a végeredményt Weidemann Márk állította be a 50. percben.

Bedő Botond a következőképpen értékelte a mai este látottakat:
” Nyertünk ma négy nullra! Ez egy nagyon fontos győzelem volt, jó mérkőzéssel, sikerrel zártuk így az alapszakaszt hála Istennek.

Nagyon jó kapus teljesítmény áll a mai eredmény mögött, a védelmi szekciónk szintén a legjobbját nyújtotta, és végre a góllövés is remekül összejött, nem kaptuk a gólokat, hanem mi lőttük. Tény, hogy akár 5-6 góllal is lehetett volna több, mert bár kiváló helyzeteket dolgoztunk ki, értékesíteni csak ezt a négyet sikerült, de ez is a fejlődés része, és már ebben is léptünk előre.

Nagyon jó munkát tettek ma ki a jégre a srácok, gratulálok a csapatnak!

Folytatjuk jövő héten, mi az alsóházban maradtunk, az Újpest, a Dunaújváros és a Győr lesz majd az ellenfelünk a következő körben.”

Ez bizony szép volt srácok, szívből gratulálunk! ❤️🏒🥅

Hajrá Budapest JA!