U18-as csapatunk 7-2-re nyert ma Feldkirchben

by | 2021. Nov, 28. | Mérkőzések

Kedves szurkolóink, nagyszerű hírünk van: U18-as csapatunk 7-2-re nyert ma Feldkirchben!

Hatvan perc jó játékkal, végig uralva a mérkőzést, megmutatták a srácok mit tudnak, mindezt több mint 95%-os védési hatékonyság és Kiss Dániel parádés kapus teljesítménye egészítette ki.

Ezen a hétvégi túrán részt vett Dobos Boldizsár, Gőgh Viktor és Lobenwein Bálint is, akik az U16 A csapatunk játékosai, és bizony nem hoztak szégyent a Matti Pylkas, Jászai Dávid és Jászai Barna edző trióra, kivették a részüket Feldkirchben is a gól gyártásból.

A mai mérkőzés első gólját Tihanyi Olivér lőtte, Zsitva Gergely asszisztjából, ezt követte Molnár Kristóf találata, itt Csóti Botond jegyezte a passzt, a harmadik Budapest JA gól szerzője az U16-os Gőgh Viktor volt, míg Lobenwein Bálint és Dobos Boldizsár jegyezték az asszisztokat. Zsitva Gergely duplázott, Ő a negyedik gól, Tihanyi Olivér az ötödik, Molnár Kristóf és Hokky Ádám pedig a hatodik és hetedik góllal járultak hozzá a mai nagyarányú győzelemhez, Zámbor Ákos (2), Csóti Botond és Varga Tamás pedig remek passzaikkal szolgálták ki a társakat.

Szép volt srácok, gratulálunk!❤️🏒🥅

Hajrá Budapest JA!