Újabb siker: U16 A csapatunk 7-3-ra győzte le a Vasas SC korosztályos csapatát

by | 2021. Nov, 28. | Mérkőzések

Még nem ért véget az este kedves szurkolóink, még van ünnepelnivalónk: U16 A csapatunk 7-3-ra győzte le a Vasas SC korosztályos csapatát ma délután a Kisstadionban.

Az első harmadban egy gól esett, Gál Botond köszönt be a 15-ik percben Carlotta kapujába, majd a második harmadban Bisz Márk Patrik és Kadarkúti Bálint is bemutatkoztak: a tizedik percben Bisz Márk Patrik góljához a passzt Kadarkúti Bálint adta, míg a harmadik BJA gólt Kadarkúti lőtte, Bisz Márk Patrik asszitjából. Hogy azért rendben legyen a sorminta, még 39:17-nél Bisz Márk Patrik villant egyet, behúzva ezzel a csapat negyedik találatát, és mily meglepő, az egyik gólpassz újfent Kadarkúti Bálint neve mellé került, míg a másikat Mayer Marcell jegyezte.

Az utolsó játékrészre is maradt még bőven energiája a srácoknak, Kálmán András az ötödik gólt a hatodik percben vágta be Schmidt Barnabás segítségével, míg Temesi Dávid a hatodik és a hetedik gól szerzője, Kocsis Gergő András (2), Horváth Dániel pedig passzaikkal járultak hozzá a 7-2-es végeredményhez.

Szép volt srácok, gratulálunk! ❤️🏒🥅

Mindenki tudja mi következik, ugye? Videó, bizony. 😍

Hajrá Budapest JA!