Véget ért az U21 csapatunk szlovéniai túrája

by | 2021. Sep, 09. | Mérkőzések

Jó estét, kedves szurkolóink.

A Jesenice elleni felkészülési mérkőzéssel ért véget U21 csapatunk szlovéniai túrája.

A ma esti mérkőzést vendéglátóink nyerték 9:3-ra, a mi gólszerzőink Jécsai Dávid és Antal Csongor (2) voltak.

Bedő Botond és Timo Keppo a következőképpen értékelte a látottakat:

” Rosszul kezdtünk, de a második harmadban visszajöttünk a mérkőzésbe, kiegyenlítettünk, és jó játékkal tartani is tudtuk az eredményt.

Az utolsó játék részre azonban elveszítettük két védőnket- Jécsai Dávid megsérült, Fülöp Bencét verekedésért kiállították-, és mivel elég rövid volt a cserepadunk, elfáradtunk így a harmadik nap végére.

Összességében a három mérkőzés alatt két harmadra mondhatjuk azt, hogy nagyon gyenge volt. A többire nem lehet panaszunk, hajtottak, küzdöttek, gólokat lőttek a srácok. Ahogy a tegnapi meccs után is mondtuk, nem az eredményjelzőn látható szám volt most az elsődleges számunkra.

Nálunk erősebb ellenfeleket kerestünk, hogy felmérjük hol tartunk, miben kell fejlődnünk az elkövetkezendő időszakban.

Sokkal többet lehet tanulni magasabb kvalitású csapatok ellen játszott mérkőzésekből- a Jesenice a felnőtt bajnokságban játszik, idősebbek a játékosaik- , mintha mindenkit könnyedén legyőzve, egy nem valós képet alkotnánk magunkról”.

Közben az imént jött a megnyugtató hír, hogy Jécsai Dávidot bár hátulról és elég durván lökték palánkra, de szerencsére nem súlyos a sérülése. Edzői döntés volt, hogy inkább pihentetik a válla miatt, a biztonsága a fontos. 😍

A csapat már hazafele buszozik, szerencsés utat kívánunk mindannyiuknak! ❤️🏒🥅

Köszönjük szépen a fotókat, videókat, értékeléseket az edzőknek, és reméljük tényleg minden rendben lesz Dávid vállával. ❤️🏒🥅

Hajrá Budapest JA!