Megvannak az Akadémia vezetőedzői!

by | 2021. Jul, 28. | Bejelentések

Nagyszerű hírünk van kedves követőink: sikerült három kiváló szakembert találnunk az U16; U18 és U21-es csapataink élére.Marton Tibor a jó hír hozója, aki egyelőre a következőket árulta el nekünk:
“Egy korábbi, Majoross Gergellyel készült interjúban elhangzott már, hogy mennyire fontos szegmens a stábok kérdése.
Szeretnénk minél több szakmai tudást bevonzani a klubba, ezt a tudást pedig a lehető legjobban kiaknázni, hogy ebből a lehető legtöbbet profitálhassanak majd a játékosaink és a hazai edzőink.
Az elmúlt időszakban egyszerre voltunk nehéz és könnyű helyzetben e téren.
Egyfelől kicsit rövid volt az idő a stábok felállítására, a külföldi edzők felkutatására, meggyőzésére, másfelől pedìg szerencsére sokat segített a Mogyi és a mi kapcsolatrendszerünk, hiszen jó pár külföldi edzővel dolgoztunk eddig együtt az elmúlt évek során.
Köszönettel tartozunk Kalle Valiaho-nak és Mika Vaarala-nak, előbbi a MAC korábbi edzője, most pedig a FIHA edzőképzéséért felel, utóbbi pedig a KMH női csapatának a vezetőedzője és a női válogatott másodedzője.
Azt hiszem, hogy sikerült három olyan vezetőedzőt igazolnunk, akik egy olyan országból érkeznek majd, ahol talán a legjobb az utánpótlás képzés színvonala, ez a három edző pedig igencsak komoly tapasztalatokkal rendelkezik az utánpótlás nevelés terén.
Hamarosan azt is elmondjuk, hogy kikről is van szó.”Mondjam én is azt amit Tibi? 😋 Egyrészről nagyszerű hír, másrészről már most szeretnénk tudni az edzők nevét, és úgy nagyjából mindent róluk ami csak érdekelhet bennünket? 😋Maradjunk annyiban, hogy hamarabb lesz sarokba szorítva Marton Tibor mint azt gondolná, jövök nemsokára vissza nevekkel és még több információval!
Jövő héten kezdődik a Try-out, aki még nem jelentkezett, de kacérkodik a gondolattal, hogy kipróbálja magát, az tegye meg bátran. Nem fog csalódni.
Hajrá Budapest JA!Mudra László fotós